Distributieketting 1.2 TSI, 1.4 TSI en 1.6 FSI vervangen

Een distributieketting hoort een autoleven mee te gaan. Dat blijkt bij een flink aantal TSI-motoren van de VAG Groep helaas niet zo te zijn. Autobedrijf Carteam Auto Meerstad heeft ruime ervaring in het diagnose stellen aan deze distributies en reparatie ervan.

Ook bij vele TSI motoren die volgens de importeur buiten de coulance vallen of geen problemen zouden hebben blijkt toch dat na verloop van tijd de auto ratelende geluiden gaat maken tijdens het starten en dat het storingslampje continu blijft branden. Als men hier geen aandacht aan schenkt kan dit na verloop van tijd tot ernstige motorschade lijden.

Speciale kennis en gereedschap in huis

Wij hebben de kennis én het juiste speciale gereedschap om uw distributieketting op de juiste manier én met een prettig tarief te vervangen. Alvorens tot reparatie over te gaan doen wij te allen tijde een prijsopgave. Indien u vragen heeft over uw auto of een advies nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Naast het vervangen van distributiekettingen van de VAG groep vervangen wij ook de distributiekettingen van vele andere merken zoals bijvoorbeeld: Opel, Fiat, Suzuki, BMW, Alfa Romeo

Distributieketting vervangen, bijvoorbeeld

    • 1.2 TSI € 625,-.
    • 1.6 FSI € 695,-
    • 1.4 TSI (125 pk) 795,-
    • 1.4 TSI (150 pk) € 895,-

Vraag of afspraak over het vervangen van de 1.2 TSI, 1.4 TSI of 1.6 FSI distributieketting?

Bel 0252-688771

Stel vraag online

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.